Starity

Első babáját várja Sun Ye

2013. április 07. 10:10   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április harmadikán jelentette be Twitter-oldalán a Wonder Girls vezetője, Min Seon Yeh, hogy áldott állapotban van és három hónapos terhes.

hirdetés
Első babáját várja Sun Ye

A Wonder Girls vezetője, Min Seon Yeh, azaz Sun Ye néhány nappal ezelőtt hivatalos Twitter-oldalán osztotta meg az örömhírt rajongóival, hogy párjával szülői örömök elé néznek. Tisztelem az anyákat, akik már megtapasztalhatták az élet rejtélyeit és csodáit. A nászútunkon terhes lettem. Úgy gondoltam, hogy ez most éppen megfelelő idő, hogy bejelentsem, három hónapos terhes vagyok. Kérlek imádkozzatok a babánkért, hogy egészséges legyen!

A 23 éves énekesnő még 2013. január 26-án mondta ki a boldogító igent James Parknak. A gyönyörű ceremónia után a pár Kanadában éli tovább mindennapjait.

Sun Ye jelenleg szünetelteti énekesi karrierjét, hogy teljes mértékben a házas életre és kisbabájára koncentrálhasson, de amint úgy érzi, hogy készen áll, folytatja karrierjét. A Wonder Girls többi tagja (Kim Yoo Bin, Park Ye Eun, Ahn So Hee és Hye Rim) szólókarrierbe kezd és folytatják a zenei tevékenységet a WG új alegységeként.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek