Starity

Zimány Linda a diplomára koncentrál

2013. április 07. 11:11   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zimány Linda számára jelenleg a tanulás a legfontosabb. Hiába nyerte meg a Tropic Beauty versenyt, addig nem utazik Amerikába, míg nem szerzi meg a diplomát.

hirdetés
Zimány Linda a diplomára koncentrál
Fotó: Debreczeni Zita

Amikor Zimány Linda idén indult a Tropic Beauty versenyen, elmondása szerint csak egy nyaralásnak és jó bulinak fogta fel, persze sokat edzett, és odafigyelt étrendjére – írja a Kiskegyed.

„Fantasztikus két hetet töltöttem Las Vegasban, és mikor a fejemre helyezték a koronát, nagyon meghatódtam” – nyilatkozta Linda, majd azt is hozzátette, hogy a híresztelésekkel ellentétben nem nyert pénzjutalmat, mindössze egy híres ékszerésztől kapott ékszereket, aki Angelina Jolie-nak és az angol királynőnek is dolgozott. Valamint egy kozmetikai cég, és a kinti nyuszis magazin ajánlott szerződést neki.

Most azért jött haza, mert éppen államvizsgájára készül, számára ugyanis jelenleg a tanulás a legfontosabb, de amint sikerült megszerezni a diplomát, elintézik a vízumot, amivel munkát vállalhat kint, és akkor visszamegy.

„A tanulás fontos nekem, még akkor is, ha a jogi diplomám még jó helyen lesz pár évig a fiókban, hisz addig kell a lehetőségeket kihasználni, míg így nézek ki. De a szépségem egyszer elmúlik, míg az eszem megmarad, és praktizálni 30 felett is el lehet kezdeni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek