Starity

Paul Walker él-hal az autókért

2013. április 07. 18:06   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A filmsztár nagy autórajongó hírében áll, és a legújabb Halálos iramban-film forgatásán kedvenc márkáiról mesélt.

hirdetés
Paul Walker él-hal az autókért

Paul Walker a filmforgatásokon kívül is sokat foglalkozik autókkal, és az évek alatt egy egyedülálló és lenyűgöző kollekciót is sikerült felhalmoznia.

„A nagypapám autóversenyző volt. Az autók számomra is nagyon fontosak, hobbiként kezdődött a dolog, mely mára igazán komoly üzletté alakult. Mindig is fontos részei lesznek az életemnek, a Halálos iramról nem is beszélve. Kereskedői engedéllyel is rendelkezem, és állandóan adok-veszek autókat.”

A színésznek körülbelül 20-30 autója áll az udvarán, és ugyan soknak hangzik, állítása szerint ezek mindig eladásra készen állnak. „Szeretem őket bütykölni. Ha stresszhelyzetbe kerülök, csak alámászok az egyik járgány alá, és elkezdek szerelni, még ha csak egy szimpla gumiabroncsot cserélek is, máris másképp látom a dolgokat” – árulta el az őt faggató riporternek.

A továbbiakban kedvenc márkáiról is beszélt, a legkedvesebb számára a BMW '74 2002 Touring, saját bevallása szerint tiszteli ugyan az amerikai izomautókat, de az európai modelleket jobban kedveli. A Ford Escort Cosworthöt a Halálos iramban című filmben vezethette is, ezt a modellt a 60-as évek végén és a 70-es évek elején gyártották, és igazi gyilkosnak számított versenykörökben abban az időben.

Két jármű fel is tűnt a filmekben, az R33 Nissan Skyline és a Toyota Supra. Utóbbi otthonában is megtalálható.Az első film óta az egyik álmom volt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek