Starity

Benicio Del Toro: készül a Paradise Lost

2013. április 07. 16:04   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014-re várható az Oscar-díjas, Puerto Ricó-i színész egyik legújabb filmje, amelynek forgatása jelenleg zajlik.

hirdetés
Benicio Del Toro: készül a Paradise Lost

Néhány napja napvilágot látott egy fotó, amely Panamában készült, a Paradise Lost címet viselő film forgatásán. Benicio Del Toro, a Traffic Oscar-díjas színésze alakítja Pablo Escobart, a kolumbiai drogbárót a várhatóan 2014-ben mozikba kerülő alkotásban, mely Escobar történetét meséli el, egy romantikus szálba ágyazva, amely szerint Nick, egy fiatal szörfös a meglehetősen veszélyes dél-amerikai országba utazik, hogy ott töltse a vakációját, és beleszeret egy helyi lányba, akiről kiderül, hogy Pablo Escobar unokahúga.

Benicio mellett olyan sztárok szerepelnek a filmben, mint Josh Hutcherson, Carlos Bardem (a híres spanyol színész, Javier Bardem testvére) és Brady Corbet, a rendező pedig Andrea Di Stefano.

A színész elárulta, hogy az ideje egyik felét Panamában tölti, a másik felét pedig Los Angelesben, ahol a többi filmjén dolgozik éppen. A Jimmy Picard és az egyelőre Untitled Terrence Malick Project (Cím nélküli Terrence Malick-terv) nevet viselő alkotásokon már az utómunkálatokat végzik, ellenben nemrég kezdett bele az Agent: Century 21 forgatásába. Nagyon lelkes a Paradise Lostot illetően, és reméli, hogy a közönségnek is tetszeni fog.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek