Starity

A furcsa stílus a családban marad

2013. április 07. 12:12   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány sztárcsemete ugyanolyan ruhákat hord, mint korábban szüleik – talán tisztelet, másoknál ízlés dolga.

hirdetés
A furcsa stílus a családban marad

Sztárcsemetének lenni bizony nem piskóta. Míg a szülőknek keményen meg kellett dolgozniuk a sikerért és áldozatokat vállalni, addig sokszor mindennek a kárát a gyermekek látják, hiszen a folytonos megfelelési kényszer már nemcsak a szülők, hanem az egész világ felé kötelez, és egész életüket úgy élik, hogy a sajtó minden tüsszentésüket figyeli.

De mi van akkor, ha az összehasonlítgatások ellen a sztárgyerekek úgy védekeznek, hogy akarva-akaratlanul lemásolják szüleik öltözködési és viselkedési formáját? Nézzünk néhány példát erre:

Az Ozzy-stílus

A múlt héten Kelly Osbourne Lengyelországban tett látogatása során történő médiarendezvényen egy hosszú, fekete csuhában, kerek napszemüvegben és egy kereszttel a nyakában jelent meg. Lássuk be, ez a valódi Ozzy-stílus: a kultrocker  Ozzy Osbourne évek óta ennek a stílusnak a rabja.

A Cobain-attitűd

Frances Bean Cobain édesapját, Kurt Cobaint nem ismerhette elég jól, hiszen nagyon fiatalon hunyt el a Nirvana frontembere, aki sokak szerint egy egész generációnak volt spirituális vezetője és himnuszt adott nekik, mikor megalkotta a Smells Like Teen Spirit című, világhírű dalt.

Talán iránta érzett tiszteletből vagy egyszerű lezserségből láthatjuk folyton-folyvást a lányt az ő stílusában: mosatlan póló, fürtökben lógó, kócos haj és az elmaradhatatlan kerek napszemüveg.

A pop királynője

Hogy az ifjú Lourdes Cicconéból szintén popkirálynő lesz-e? Nem valószínű, viszont az anyja, Madonna fiatalkori stílusát remekül sikerült elsajátítania és belehelyeznie azt modernebb összeállításokba: fekete, szegecses bőrdzseki, miniszoknya, szakadt harisnya, zokni és csizma, s mindehhez rengeteg kiegészítő, mint a karkötők és a nyakláncok.

A Bel Air hercege

Nem csak az első pillantásra vette át  Jaden Smith édesapja, Will korai stílusát. Ha csak ránéz a képre, amit a régi sorozatról, a Kaliforniába jöttemről (The Fresh Prince of Bel-Air, 1990–96) készítettek, máris világosan látszik: az akkor még szárnyait próbálgató Will Smith stílusa – a stylistoknak köszönhetően – pont ugyanolyan, mint fia, Jaden öltözéke.

Lássuk be, ha a sikerről van szó, Will Smith a legjobb példakép, hiszen ez az ember három karriert futott be egyszerre: fiatalon barátaival rádióbarát, humoros rapszámokat írtak, amiért az első rapkategóriájú Grammy-díjat nyerték el; színészként világhírű és rendkívül sikeres filmjei Oscar- és Golden Globe-jelölést kaptak, s feleségével saját sorozatuk is sikereknek örvendett. A Newsweek pedig a bolygó legbefolyásosabb színészének nevezte.

Az ifjabb terminátor

Nemcsak a „muszkli-géneket” adta tovább Arnie a következő generációnak, hanem szeretetét a Lacoste-pólói iránt. Úgy tűnik, a kis Schwarzenegger ugyanúgy szereti a kis krokodilt a szíve felett viselni, ahogy a papája, hiszen a sportos alkat sportos ruhákat igényel.


Fotók: Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek