Starity

Szombat esti láz: Tóth Gabi búcsúzott

2013. április 07. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hiába kaptak jó értékelést, Tóth Gabi és Markó Róbert távozott a Szombat esti lázból.

hirdetés
Szombat esti láz: Tóth Gabi búcsúzott
Fotó: RTL II/Sajtóklub

Tegnap este lezajlott a Szombat esti láz döntő előtti része, s ezúttal meglepő fordulat következett be. Hiába kapták a második legtöbb pontot (72; ennek ellenére Medvegy Szilveszter és Molnár Andrea 61 pontot kapott) és remek értékelést a zsűritől, Tóth Gabiéknak távozniuk kellett a versenyből. Lehet, hogy a hirtelen stílusváltás hagyott negatívumot a nézőkben?

Gabi ezúttal egy teljesen új oldalát mutatta meg, a kicsit komolyabb, érzékenyebb énjét, azonban még ez az új, komolyabb stílus is nagyon jól állt neki. Ez a pontokban is meglátszott, azonban az adás végére fordult a kocka, és távozniuk kellett a színpadról, így hát nem láthatjuk a Robinak tett ígéretét, miszerint be fogja vállalni az oktatója által kiötlött veszélyes emelést.

A három döntős pár, akik még versenyben vannak: Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor, Vastag Csaba és Mármarosi Tünde, Szilveszter gazda és Molnár Andrea.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek