Starity

Beszóltak Bódi Sylvinek

2013. április 07. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kormos Anett csúnyán beszólt Bódi Sylvinek, miután ő hosszú posztban fejtette ki véleményét arról, hogy Hugh Hefner partiján alig volt ruha kolléganőin.

hirdetés
Beszóltak Bódi Sylvinek
Fotó: Debreczeni Zita

Bódi Sylvi nemrég Los Angelesben járt, ahol hivatalos volt Hugh Hefner partijára – számolt be a Bors. A modellnek nem igazán nyerte el a tetszését az ottani felhozatal, erről a közösségi oldalán osztotta meg a véleményét.

„Ennyi elhízott embert és szilikonmellet sehol nem láttam eddig... Azok alapján, amennyit eddig láttam belőle, azt kell, hogy mondjam, Amerika sosem volt az én világom” – posztolta a modell megérkezésekor, később pedig az ott jelenlévő lányok lenge öltözetéről számolt be.

Bejegyzése viszont inkább negatív visszhangot keltett, a stand upos Kormos Anett meg is osztotta vélenyényét Sylviről. „Nem akarok rosszindulatú lenni, de olyan nehéz... Bódi Sylvi elment a Playboy-villába, majd jól felháborodott, hogy milyen sok ott a k*rva. Az egyik kérdésem, hogy mit gondolt, kiket hívnak meg oda? A másik... ezt inkább nem teszem fel” – írta a közösségi oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek