Starity

Klippremier: Carole Samaha - Ehssas

2013. április 08. 19:07   |   Szerző: Lizania

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április 4-én jelent meg Carole Samaha idei albumának legelső videoklipje, melyet az Ehssas című számhoz forgattak.

hirdetés
Klippremier: Carole Samaha - Ehssas

Március 13-án jelent meg Carole Samaha albuma, az Ehssas. A nyilvánosságra hozatal után már el is kezdték promózni a címadó dalhoz a videoklipet, valamint egy héttel a klip közzététele előtt feltettek egy kulisszák mögött készült videót. Carole utoljára 1 évvel ezelőtt, 2012. márciusában forgatott, akkor a Wet Awadet című számhoz készültek a képkockák, így ideje volt egy újabb kisfilmnek.


Facebook-on így harangozták be a klip érkezését

A rendező személyében Thierry Vergnes-t köszönthetjük, aki már évek óta együtt dolgozik Carole-lal, a vezető producer Nadyne Lahoud Vergnes, a forgalmazó pedig a Rotana Records.

A kisfilmben megismerhetünk jó pár történetet, melyeknek vége mindig ugyanaz: elválás. Van aki egy SMS, egy hajszál, vagy egy illat alapján bukik le, de olyan is akad akit kifigyelnek. A félrelépések egész garmadája fölött Carole áll, aki mindenről tud és mindenki problémáit ismeri. Az egyfajta istennőként ábrázolt énekesnő a videó végén azonosul a becsapott és a félrelépő asszonyokkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek