Starity

Horror-drámában szerepel Keram Malicki-Sánchez

2013. április 08. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rockkastélyból, illetve több más sorozatból megismert színész, Keram Malicki-Sánchez legújabb filmje július 15-én startol az amerikai mozikban.

hirdetés
Horror-drámában szerepel Keram Malicki-Sánchez

A fiatal színész néhány kisebb-nagyobb filmben, illetve több sikersorozatban – így a True Bloodban; a Buffy, a vámpírok rémében; A mentalistában és a CSI-ban – is kamatoztatta már tehetségét, rövid kihagyás után ezúttal a mozivásznakon láthatjuk viszont.

Legújabb filmje, a Model Home 2013. július 15-ére várható, és egy egyedülálló anya történetét meséli el, aki embereket toboroz a célból, hogy egy üres fejlesztésmentes területen álló ingatlanban éljenek.

A mű egy amolyan misztikus horror-drámának ígérkezik, előzetese azonban még nem érkezett meg, csupán a szereplőgárdáról értesülhetett eddig a közönsége. A főbb szerepekben Monique Gabriela Curnen, Kathy Baker, Luke Ganalon, Jon Jon Briones és Keram Malicki-Sánchez láthatóak majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek