Starity

Készül a Mission Impossible ötödik része

2013. április 08. 07:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színész a legendás akciófilm következő részén dolgozik – ismerte be a Graham Norton Show-ban.

hirdetés
Készül a Mission Impossible ötödik része

Sokan attól tartottak, hogy soha többé nem láthatják Tom Cruise-t a testhezálló öltözékében, amint a levegőben lebeg és államtitkokat lop el – azonban most a rajongók fellélegezhetnek: a hollywoodi sztár ugyanis nemrég megerősítette, hogy jelenleg az ötödik Mission Impossible-filmen dolgozik.

Cruise nemrégiben az amerikai The Graham Norton Show műsorában volt vendég, és ott beszélt a terveiről. A szereplőkről és a történetről azonban nem árult el semmit. „Éppen a történeten dolgozom” – mondta egyszerűen.

A Digital Spy azt állítja, hogy Cruise már októberben arra célzott, hogy szívesen készítene egy újabb Mission: Impossible-filmet. „Annak idején azzal a reménnyel kezdtem el forgatni a Mission: Impossible-t, hogy több részt is készítsek belőle. Ez egy olyan szerep, amivel együtt tudok fejlődni. Abban az időben ez volt a legdrágább film, amit Paramount Pictures valaha készített, és ez volt az első, ahol producerként is tevékenykedtem.”

„Igazán izgalmas. Látni, hogyan reagál a közönség… ezt átélni egyszerűen csodálatos. Még sok ilyet akarok. Minél több emberrel meg akarom nézetni... mert van bennük kihívás, és mert olyan remek móka elkészíteni.”

Cruise azt is elmondta, hogy annak ellenére, hogy már nem fiatal, még mindig jól érzi magát az akcióhős szerepében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek