Starity

54 évesen lett apa Tom Arnold

2013. április 08. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színész most először lett apa, ötvennégy évesen – megszületett kisfia, Jax Copeland Arnold.

hirdetés
54 évesen lett apa Tom Arnold

Az ötvennégy éves színész szóvivője bejelentette, hogy április 6-án, szombaton megszületett Tom és felesége, Ashley Groussman első gyermeke, egy kisfiú, aki a Jax Copeland Arnold nevet kapta. A csöppség majdnem négy kilós és 53 centiméter.

„Még mindig kissé sokkos állapotban vagyunk – nyilatkozta az újdonsült édesapa. – Hosszú út vezetett idáig, és az, hogy a kisfiunk egészségesen született, egy csoda.” A színész a Twitteren is megosztotta az örömhírt, és azon viccelődött, milyen érzés újdonsült apukának lenni ilyen idős korban. „Cserejátékos: Jax Copeland Arnold. 4 kiló. Alig várom, hogy hetvenévesen a gyerekliga edzője lehessek” – írta.

Tom még januárban, a The View műsorában jelentette be, hogy a felesége gyermeket várt. „Terhes vagyok. Nagyjából tizenöt kilót híztam. A feleségem is terhes. Kisbabánk lesz” – mondta.

A színész 2009-ben vette feleségül Ashley-t, a korábbi három házasságából nem született gyermek, mivel a férfi éveken keresztül nemzőképtelenséggel küzdött. 2011-ben több termékenységi specialistával konzultáltak, és több lombikbébiprogramban vettek részt, mire Ashley-nek sikerült teherbe esnie és megtartania a babát. „Őszintén szólva nem hittem, hogy sikerülni fog, ezért vagyok még mindig ennyire megdöbbenve. Ez egy csoda.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek