Starity

Adele már dolgozik az új albumán

2013. április 08. 15:03   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar- és Grammy-díjas brit énekesnő a szülése után sem pihen: jelenleg a következő lemezére kerülő dalokat énekli fel.

hirdetés
Adele már dolgozik az új albumán

A Sun magazin értesülései szerint Adele az Arctic Monkeys producerével, James Forddal dolgozik a soron következő albumán. Már a stúdióban tartózkodik, hogy újabb anyagot rögzítsen. James az Arctic Monkeys mellett a Klaxons indie bandával is dolgozott már, Kid Harpoon pedig olyan zenészeknek írt slágereket, mint Florence and the Machine, Jessie Ware és Calvin Harris.

Adele következő albuma nagy elvárásoknak néz elébe, hiszen az előző, 21 címet viselő lemeze hatalmas világsikert tudhat a magáénak. Több mint harminc országban lett listavezető, és 2011-ben ez lett a legnagyobb példányszámban eladott album. Eddig több mint 25 millió kelt el belőle világszerte.

2011-ben az énekesnő bejelentette, hogy rövid szünetet tart a karrierjében, hogy családot alapíthasson és kicsit pihenhessen. Azóta megszületett a kisfia, Angelo, akit a partnerével, Simon Koneckivel nevel. Ebben az évben februárban a Skyfall című dalával (amely a legújabb James Bond-film betétdalaként hallható) elnyerte a Legjobb eredeti dalnak járó Oscar-díjat. Viszont ez az első alkalom, hogy az énekesnő stúdióba lépett, mióta októberben életet adott az első gyermekének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek