Starity

Blake Lively bálványozta Britney Spearst

2013. április 08. 17:05   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl – Pletykafészek sztárja régebben bálványozta Britney Spearst.

hirdetés
Blake Lively bálványozta Britney Spearst

A Vadállatok főszereplőjét – aki tavaly szeptemberben örök hűséget fogadott Ryan Reynoldsnak – elvarázsolta a popsztár tinédzserkorában, sőt még az iskolai báli ruháját is Britney stílusa szerint alakította.

„A tinédzserkori bálványom Britney Spears volt. A szalagavatós ruhám olyan volt, mint amilyet ő is viselne ilyen alkalommal: egy testhez simuló rózsaszín ruhára esett a választásom. Sajnos lapos talpú cipőt kellett hozzá felvennem, mert a párom túl alacsony volt” – mondta Blake.

A színésznőt már nem egy magazin emelte ki úgy, mint aki megfelelő stílusérzékkel rendelkezik, és ez valóban így van. A fiatal színésznő szerint ez egy hobbi, és nem létezik olyan, hogy valakit fizessen azért, hogy megmondja neki, hogyan is öltözzön. Ellenben ő szívesen foglalkozik azzal, hogy kiválassza, melyik ruha illene az esthez a legtökéletesebben, sok esetben divatos és nőies ruhakollekciókat állít össze.

„Szeretem a régi hollywoodi eleganciát és csillogást. Olyankor úgy érzem, mintha abban az időben élnék. Néha azt kívánom, bárcsak visszamehetnék a boltba fehér kesztyűben és kalapban.”

Régebben azt is elárulta: sokszor kér tanácsot Christian Louboutintól, a híres cipőtervezetőtől, hogy eldöntsék, a kiválasztott ruhához melyik cipője passzolna. Christian Louboutin mondta nekem egyszer: »A te döntésed, hogy milyen életet szeretnél élni.« Én a tündérmesét választottam.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek