Starity

Louis Tomlinson túlértékelt és arrogáns

2013. április 09. 13:01   |   Szerző: Beckie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este a két rivális angol banda vitába keveredett, miután Louis Tomlinson és Tom Parker a Twitteren egymást kezdték sértegetni.

hirdetés
Louis Tomlinson túlértékelt és arrogáns

Louis Tomlinson túlértékelt és arrogáns – írta tegnap este a Twitteren Jay McGuiness, egy másik angol banda, a The Wanted tagja. Ezt a kijelentést még számos korábban tett sértés előzte meg, ami egyformán szólt a The Wanted-os és a One Direction-os srácoknak is.

A vita eredetileg azzal kezdődött, hogy Tom Parker a Twitteren kérte számon Louist, hogy talán a The Wanted-os srácok közé szeretne-e tartozni, hiszen az új turnéjuk állomásain gyakran emlegeti a banda tagjait. Kérdésére Louis tisztázta: nincs szüksége arra, hogy olyan emberekkel legyen egy bandában, akik énekelni se tudnak, majd egy cikket linkelt, amelyben arról írnak, hogy Parkert annak idején nem engedték tovább az X Factor válogatóján, ellentétben Louisszal.

Ezután a szócsata eldurvult: a banda többi tagja is beszállt; Liam Payne kijelentette, hogy Tom nem való énekesi pályára, és fölösleges beszólnia Louisnak, elvégre nincs, aki figyelne erre.

Jay McGuiness sem hagyhatta szó nélkül az esetet: közölte, hogy szerinte Louis túlértékeltté és arogánssá vált, mióta az X Factor véget ért. Elmondása szerint a srácnak szikrányi tehetsége sincs – habár ezt még meg lehetne neki bocsátani, ha egy kis alázatot mutatna.

Ez a vita nem az első a két banda között: korábban is előfordult, hogy a rivális bandatagok sértő üzeneteket küldtek egymásnak, de ekkora vitába még soha sem bonyolódtak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek