Starity

Milliós hobbija van Tamás atyának

2013. április 08. 19:07   |   Szerző: acsgeorgina98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV2 sorozatának egyik legkedveltebb karakteréről nem sokan gondolták volna, hogy biciklialkatrészeket gyűjt. Saját kerékpárja felér egy autó árával.

hirdetés
Milliós hobbija van Tamás atyának
Fotó: TV2

Közkívánatra visszatért Száraz Dénes a TV2 Jóban Rosszban című sorozatába mint Csillagkút lelkésze, Tamás atya. A forgatások mellett bőven jut ideje kiélni nem éppen mindennapi hobbiját: a színész biciklialkatrészeket gyűjt, majd azokból olyan versenybicikliket eszkábál, amelyek elég jók ahhoz, hogy különböző versenyeken indulhasson – írja a Bors.

A kerékpárok azonban nem akármilyenek, sajátja például körülbelül kétmillió forintot ér. Művészetként tekint hobbijára, de emellett rendszeresen jár futni – nem is csoda, hogy ilyen fitt alkattal ennyi női rajongót szerzett.

„Sokáig csak kerékpárokra, sportra költöttem. Családos emberként persze már nem ez a legfontosabb dolog az életemben, de az biztos, hogy ezeken kívül semmi mást nem veszek magamnak, még egy borotvát sem. Az évek során hét kerékpárt építettem” – nyilatkozta Dénes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek