Starity

Dalpremier: Avril Lavigne — Here's To Never Growing Up

2013. április 09. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közel 2 év várakozás után végre újra hallat magáról a kanadai énekesnő. Avril legutóbbi albuma 2011-ben jelent meg, és hosszas várakozás után végre megérkezett új albumának előfutára, a Here's To Never Growing Up.

hirdetés
Dalpremier: Avril Lavigne — Here's To Never Growing Up

Avril Lavigne már több mint tíz éve van a szakmában, négy nagy sikerű stúdióalbumot, két filmszerepet és egy szinkronszerepet tudhat magáénak, emellett pedig saját ruhamárkájára. az Abbey Dawnra és parfümjeinek népszerűsítésére is jutott ideje az évek során.

A gyönyörű énekesnő mindössze 16 éves volt, amikor a zeneiparba került, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Hamarosan megjelenő új albumának előfutára, a Here's To Never Growing Up már elérhető, azonban a tervezett videoklip még nem készült el. Az énekesnő új albumán pedig olyan nagy sztárok működtek közre, mint Marilyn Manson vagy Chad Kroeger – aki Avril vőlegénye is egyben, akivel a munkálatok során szerettek egymásba.

Elmondható, hogy az új albumot már tűkön ülve várják az énekesnő rajongói, s ahogyan tőle megszokhattuk: minden bizonnyal igazán mesterire sikeredhetett, amit hamarosan megtalálhatunk az üzletek polcain.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek