Starity

Janicsák Vecát kitiltotta az RTL Klub

2013. április 09. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a rivális csatornánál vállalt szereplést, ezzel elásta magát az RTL Klub szemében.

hirdetés
Janicsák Vecát kitiltotta az RTL Klub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Az énekesnőnek nem most először gyűlt meg a baja a csatornával: az RTL II beindításakor szerepelt volna egy koncertsorozatban, de visszavonta fellépését. Most viszont ismét cserbenhagyta az RTL Klubot, amikor a SuperTV2 műsorához, a Hal a tortánhoz igazolt.

A Blikk informátorai szerint Veca ezentúl nem szerepelhet többé az RTL Klubnál, másik csatornánál kell majd szerencsét próbálnia, mivel semmiféle körülmények között nem támogatják. A Csillag születik sztárja úgy véli, mivel a szerződése lejárt, nincs miért rosszul éreznie magát, hiszen csak élt a lehetőségekkel.

„Úgy gondoltam, a saját karrierem érdekében nem mondok nemet arra, ha adott esetben máshonnan is megkeresnek. A SuperTV2 Hal a tortán című műsorában már forgattam is, és meg kell mondjam, jó érzés volt végre úgy dolgozni, hogy nem tekint senki a tulajdonának. Nem gondolom, hogy hibás lennék, amiért így alakultak a dolgok.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek