Starity

Megkérték Linda Perry kezét

2013. április 10. 08:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori 4 Non Blondes énekesnője egy parkban kérte meg a barátnője, a színésznő Sara Gilbert kezét.

hirdetés
Megkérték Linda Perry kezét

Linda Perry neve nem ismeretlen a zenerajongók számára – a dalszövegíró és énekesnő volt a frontembere a 4 Non Blondes nevű rockbandának, és már olyan sztároknak írt slágereket, mint Pink és Christina Aguilera. 2011-ben kezdett el randevúzni a színésznőként dolgozó Sara Gilberttel – nemrégiben pedig egy romantikus piknik keretében kérte meg a kezét Los Angelesben.

Gilbert hétfőn osztotta meg a történetet, amikor vendégműsorvezetőként szerepelt a The Talk című beszélgetős műsorban.

„Elmentünk egy parkba, volt nálunk ennivaló, éppen ettünk, olyan klassz volt, és akkor ott volt egy srác, gitározott, mint egy utcai zenész, és elkezdte játszani azt a dalt, amit szeretünk... úgy voltam vele: Ó, milyen furcsa, ugyanakkor milyen varázslatos és csodálatos. Aztán vége lett a dalnak, és Linda azt mondta, megy és megkéri, játsszon még egyet. Hirtelen a körülöttünk piknikező emberek is előhúzták a húros hangszereiket a takarók alól, odajöttek és elkezdték játszani a Love Songot a The Cure-tól.”

Linda ezután odament a hátizsákjához, elővett néhány trikót, melyeken a „Hozzám jössz feleségül?” kérdés szerepelt, tagolva. „Ez volt a legcsodálatosabb lánykérés, amiről valaha hallottam.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek