Starity

Depeche Mode: novemberben kezdődik a brit turné

2013. április 10. 08:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit sikertrió részleteket árult el a novemberben induló brit koncertkörútjáról, amellyel a Delta Machine című albumukat népszerűsítik majd.

hirdetés
Depeche Mode: novemberben kezdődik a brit turné

Az elektronikus zene veteránjai múlt hónapban jelentették meg legújabb albumukat, a Delta Machine-t, és újabb öt brit állomást adtak az európai turnéjukhoz. Korábban már bejelentették, hogy május 28-án és 29-én a londoni O2 Arena színpadán lépnek fel, most azonban újabb időpontokkal bővült a lista:

Londonon kívül ellátogatnak Glasgow-ba és Leedsbe is, november 15-én pedig Manchesterben adnak felejthetetlen koncertet. Egészen 2014-ig folytatódik a koncertsorozat, eddigi információk szerint január 27-én még Birminghamben is fellépnek.

A múlt hónap végén jelent meg a banda legújabb videoklipje, ami a Soothe My Soul című dalhoz készült. A Warren Fu által rendezett fekete-fehér rövidfilmben láthatóak kígyók, meztelen táncosok és a három zenész is megjelenik, hogy előadja a dalt. A Soothe My Soul a második videó az új albumról – a Tim Saccenti által New Orleansban rendezett Heaven volt az első, amely beharangozta a Delta Machine-t.

A zenekar azt is elárulta, visszautasították a lehetőséget, hogy elnyerjék a Lifetime Achievement Awardot (életmű-díj) a Brit Zenei Díjak átadóján, miután megtudták, hogy az ITV televíziós csatornának esze ágában sem volt közvetíteni azt, ahogyan a banda átveszi a díjat.

Depeche Mode-koncertjegyek április 12-én reggel kilenc órától rendelhetőek az interneten, emellett nálunk is fellépnek majd május 21-én, a Puskás Ferenc Stadionban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek