Starity

Végső búcsút vettek a Harry Potter sztárjától

2013. április 10. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vernon bácsit alakító színészt tegnap temették – több százan vettek részt a búcsúztatón.

hirdetés
Végső búcsút vettek a Harry Potter sztárjától

Daniel Radcliffe egyike volt annak a háromszáz gyászolónak, akik megjelentek Richard Griffiths április kilencedikei temetésén. A Harry Potter sztárja elérzékenyülve hallgatta a búcsúbeszédeket, melyeket egykori kollégájának intéztek, aki a kegyetlen Vernon Dursley-t alakította a népszerű filmszériában.

„Daniel nagyon szomorú volt, vele együtt mindenki, aki ismerte Richardot, vele együtt sírt a templomban. Gyönyörű szertartás volt, Richard meg lenne hatódva, ha tudná, hányan vettek búcsút tőle” – mesélte egy résztvevő a MailOnline-nak.

A színészt a Holy Trinity templomnál helyezték örök nyugalomra a Stratford-upon-Avonön, ahol William Shakespeare is nyugszik. A temetésen Danielen kívül részt vett még Judi Dench, Richard E. Grant, Nigel Havers, Jack Whitehall és a Downton Abbey készítője, Julian Fellowes is. Richard március 28-án hunyt el, 65 éves korában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek