Starity

Átverték kollégái Jennifer Lawrence-t

2013. április 10. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bradley Cooper és Christian Bale halálra ijesztette a színésznőt egy temetőben.

hirdetés
Átverték kollégái Jennifer Lawrence-t

Bradley Cooper és Christian Bale alaposan kiszúrtak kolléganőjükkel legújabb közös, egyelőre névtelen filmjük bostoni forgatásán. A trió épp egy temetőben vett fel néhány jelenetet, amikor a két agyafúrt színész kitalálta, megviccelik az egyébként is ijedős Jennifert.

„Jennifer általában mindenre nyitott, de közölte a rendezővel, olyan hamar el akar tűnni innen, amilyen hamar csak lehet. Kényelmetlenül érezte magát, mivel nagyon bizarr volt a helyszín” – árulta el az egyik stábtag a DailyMailnek.

A színésznő ragaszkodott ahhoz, hogy mindig valaki mellett álljon, huncut kollégái pedig megpróbálták megnyugtatni. Amit azonban nem tudott, hogy Bradley és Bale egy hamis sírkövet készíttetett, majd elhelyezték a temetőben.

„Amint elkezdődött a felvétel, és meglátta, mi van a sírkövön... Jennifer Lawrence, született: 1890. augusztus 15, elhunyt: 1913. április 1... Felsikított: »Ez az ÉN nevem! Vagy véletlen, vagy meg fogok halni!«”

A fiúk persze fetrengtek a nevetéstől, majd beavatták, mindössze egy kis április elsejei tréfát szerettek volna játszani vele.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek