Starity

Niall Horan nem tűri a tömeget

2013. április 10. 18:06   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ír fiú legutóbb arról mesélt, nem csípi, mikor több száz lány üldözi őket, mert leginkább a zombikra asszociál az őrült rajongótömegről.

hirdetés
Niall Horan nem tűri a tömeget

Niall Horan elég alacsony, így érthető, hogy ijesztőnek találja, mikor több ezer One Direction-rajongó fut utána. Niall a We Love Pop magazinnak mesélte el, hogy néha a sikítozó rajongókról az örült zombik jutnak eszébe, ezért szereti, ha a biztonsági őr szorosan a közelében van, mert így biztonságban érzi magát.

„Nagyon klausztrofóbiás vagyok, ezért nem szeretem, mikor olyan sokan körém gyűlnek, és ugyanazokat a kérdéseket teszik fel. Így biztonságosabbnak érzem, ha a biztonsági őrök vigyáznak rám.”

Az ír szépfiú az együttessel való kapcsolatáról is beszélt. Állítása szerint nem szoktak veszekedni, csupán néha apróbb dolgokon kapnak össze. „Most turnézunk, és nagyon sok időt töltünk egymással, ezért érthető, hogy nem mindig értünk mindenben egyet. Mi is szoktunk vitatkozni, de csak apróbb dolgokon, mint például az ablakon. Mert előfordul, hogy valamelyikünknek melege van, de a másik meg fázik, így néha összeszólalkozunk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek