Starity

Colin Farrell Írországban forgat

2013. április 10. 18:06   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A norvég színésznő-rendező, Liv Ullman Írországban forgatja legújabb filmjét olyan sztárokkal, mint az ír fenegyerek és a kétszeres Oscar-jelölt Jessica Chastain.

hirdetés
Colin Farrell Írországban forgat

Liv Ullman ebben a hónapban kezdi el forgatni a 4,3 millió eurós költségvetésű filmjét Írországban, a fermanaghi Coole kastélyban. A Miss Julie című svéd színdarab filmváltozatában olyan sztárok játszanak majd, mint Colin Farrell és Jessica Chastain.

A színdarabot August Strindberg írta 1888-ban, és azt mutatja be, ahogyan egy arisztokrata lánya megpróbálja elcsábítani az apja komornyikját – egyszerre kerül terítékre a társadalmi osztályok közötti különbség és a szexualitás. Megjelenése idején hatalmas botrányt kavart, ötven évre be is tiltották – most pedig ünnepelt remekműnek tartják.

Jessica Chastain, aki a Zero Dark Thirty című filmben nyújtott teljesítményéért egy Oscar-jelölést kapott, alakítja majd az angol-ír arisztokrata lányt. A komornyik szerepét Colin Farrell kapta, Samantha Morton pedig a komornyik eljegyzett menyasszonyát játssza. A történet Fermanagh megyében bontakozik ki – az eredeti, svéd helyszín helyett. A darabból már 1999-ben készült filmváltozat, Mike Figgis rendezésében, Saffron Burrows és Peter Mullan főszereplésével.

Colin Farrell mostanában nagyon aktívan dolgozik, nemrég fejezte be két legutóbbi filmjét. A Winter’s Tale című fantasztikus kalandfilmet New Yorkban forgatta Will Smith és Russell Crowe társaságában, a Saving Mr Banksben pedig Emma Thompsonnal és Tom Hanksszel játszott. Májusban a Solace című filmjét kezdi forgatni Detroitban, amelyben egy különleges képességű orvost alakít, aki segít levadászni egy sorozatgyilkost. A Dead Man Down pedig április 26-án kerül az ír mozikba – A tetovált lány-filmek sztárjával, Roomi Rapace-szal dolgozott együtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek