Starity

Nem VS-angyal többé Miranda Kerr

2013. április 10. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modellt megfosztották angyalszárnyaitól: megszűnt a szerződése a Victoria's Secrettel, és a vezetőség úgy döntött, megfontolják, mire is vállalkoznak vele ezentúl.

hirdetés
Nem VS-angyal többé Miranda Kerr

Földre szállt pokol lehet egy modell számára, ha ultimátumot adnak neki, most pontosan ez történt Miranda Kerr-rel is: több forrás is megerősítette a Us Weeklynek és a Hollyscoopnak a VS-csapatból, hogy a 30 éves ausztrál szupermodell egymillió dolláros szerződése, mely három évre szólt, lejárt, így képzeletbeli szárnyait is vissza kellett adnia.

Miranda – a hírek szerint – nem tett túl jó benyomást a modellek és vevők körében, ráadásul anyagi gondok is léptek fel az esetében, ő ugyanis messze nem annyi vásárlót vonz, mint például Candice Swanepoel vagy Alessandra Ambrosio.

A jó hír, hogy ezentúl is felhasználják a képeit különféle katalógusokhoz, és szívesen dolgoznak vele a továbbiakban is, de nem kap sem extra fizetést, sem meghívásokat. A VS vezetői szeretnének inkább a népszerűbb modellekre fókuszálni, mivel Kerrből nem nyernek akkora hasznot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek