Starity

12 millióba kerül Lindsay kezelése

2013. április 10. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

51 ezer dollárt, azaz körülbelül 12 millió forintot kell fizetnie Lindsay Lohannek a 90 napos rehabilitációért.

hirdetés
12 millióba kerül Lindsay kezelése
Fotó: CBS

Lindsay Lohan kétszer is megfontolja ezentúl, kirúg-e a hámból hétvégente, nemrég kiderült ugyanis, a kilencven napos elzárásának hála kiforgatják a nem létező vagyonából.

A színésznő 2012 júniusában karambolozott ittasan autójával, majd hazudott a rendőröknek, a bíróság ezért márciusban három hónapos kezelésre ítélte, melyet a New York-i Seafield Centerben kell „letöltenie”. Habár a bíró kijelentette, teljes elzárásban kell részesülnie, azaz senkivel sem találkozhat a kezelés alatt, az ügyvédjének hála megegyeztek: felügyelettel ugyan, de szabadon járkálhat ki-be a klinikáról, emellett kamerákkal fogják figyelni a lépéseit az intézményben – írja a TMZ.

Lindsay tegnap David Letterman műsorában beszélt arról, szerinte a rehab igazi áldás lesz számára, már csak azt kell kitalálnia, hogyan fogja kiperkálni a több mint tízmillió forintos számlát, hiszen még ruhákat is Charlie Sheen könyörög neki, mivel nincs mit viselnie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek