Starity

Japán televízióban látható Várkonyi Andrea

2013. április 11. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV Asahi kivételes tehetségű kelet-közép európai tévésekkel készít dokumentumfilm sorozatot, Magyarországról egyedüliként a TV2 Tények híradósával forgatott a nemzetközi stáb.

hirdetés
Japán televízióban látható Várkonyi Andrea
Fotó: TV2/Sajtószoba

Különleges megtiszteltetésben részesült a TV2 Tények híradósa. Várkonyi Andrea – egyedüli magyarként – felkérést kapott egy japán televíziócsatornától, hogy egy televíziós személyiségekről szóló portrésorozatban szerepeljen.

„Nagyon kíváncsi voltam, hogy mi az, ami miatt rólam szeretnének forgatni. Viccesen mondtam is, hogy az, hogy szőke vagyok, már alapjában véve is egzotikus a japánok számára. Természetesen nem ez alapján választottak. A forgatás során kiderült, őket leginkább a karrierem és a privát életem közti harmónia foglalkoztatta” – árulta el Andrea.

A nemzetközi stáb tagjai nemrég megérkeztek Magyarországra és két napig Andrea szinte minden lépését követték. Nagyra becsülték, hogy törékeny nőként több lábon áll: miközben sokat dolgozik és sikeres a munkájában, otthon szerető családanya. A forgatócsoport japán vezetője elmondta, ez példaértékű lehet a japán nők számára, náluk ugyanis nagy problémát okoz a munka és magánélet közti egyensúly megtalálása. Különösen érdekesnek találták, hogy Andrea korábban orvosként praktizált.

A Várkonyi Andreáról szóló egy órás portréfilm már képernyőre is került az egyik legnagyobb japán kereskedelmi csatornán, a TV Asahin.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek