Starity

Fàbregas marad az Arsenalnál

2010. augusztus 07. 22:10   |   Szerző: Evie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cesc Fàbregas most már hivatalosan is bejelentette, hogy marad jelenlegi klubjánál, az Arsenalnál.

hirdetés
Fàbregas marad az Arsenalnál

Hosszú hetek óta folynak a találgatások Fàbregas átigazolásának ügyében. Az „ágyúsok” világbajnok csapatkapitányáról hetek óta átigazolási pletykák látnak napvilágot.

Az FC Barcelona, Spanyolország egyik legjobb klubja tett ajánlatot Fàbregasnak. Mivel Cesc a Barçánál kezdte pályafutását, természetes, hogy visszavágyik szülővárosa csapatába: „Nem tagadom — egy olyan csapatba való szerződés esélye, mint a Barcelona, rendkívül vonzó számomra. A Barçában tanultam meg focizni, Barcelona a szülővárosom, és ahol a barátaim és a családom lakik, és a klub, amelyről mindig is álmodoztam, hogy ott játszom. Kevés olyan játékos van a Földön, aki nem szívesen játszana a Barcelonában.” — nyilatkozott Cesc, mikor az átigazolási pletykákról kérdezték.

Emellett azt is elmondta, hogy a szurkolók megnyugodhatnak, a tárgyalások 100%-ig befejeződtek, és maradni fog jelenlegi klubjánál. „Arsenal-játékos vagyok, és amint a pályára lépek, ez lesz az egyetlen csapat, amire gondolni fogok.” — szögezte le.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek