Starity

Bemutatta első dalát Sasha Pieterse

2013. április 12. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars című sorozatban Alison DiLaurentis-t megformáló színésznő a napokban megjelentette debütáló dalát, ami a This Country Is Badass címet kapta.

hirdetés
Bemutatta első dalát Sasha Pieterse

Sasha Pieterse neve leginkább a Pretty Little Liars rajongóknak lehet ismerős, ugyanis a szőke szépség játssza a sorozatban Alison DiLaurentis-t. Bár a lánynak nem ez volt az első ismertebb munkája, hiszen olyan filmekben szerepelt, mint a Cápasrác és Lávalány, vagy a Bájos törtetők.

Sasha most viszont félredobta a színészetet és énekesnőként is kipróbálta magát. Az első dala a This Country is Badass címet kapta, ami a rajongók körében nagy sikernek örvend és a Twitteren is rengetegen dicsérték a munkát.

Sasha már korábban kezdett énekelni, de eddig saját dala nem került elő. Valószínűleg felveheti a kesztyűt a szintén a Pretty Little Liars-ben játszó Lucy Hale-lel, ugyanis ő is énekesi babérokra tör, ráadásul ugyancsak a country-világában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek