Starity

Megjelent a Rómeó és Júlia előzetese

2013. április 13. 09:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idén megjelenő adaptáció hivatalos trailere a minap látott napvilágot.

hirdetés
Megjelent a Rómeó és Júlia előzetese

William Shakespeare világhírű drámájából újabb filmadaptáció készül, ami 2013. október 25-én kerül a brit mozikba. A nagy siker elé néző filmben olyan sztárok kaptak szerepet, mint Douglas Booth, aki a hősszerelmes Rómeót testesíti meg, szerelmét, Júliát pedig a mindössze 16 éves  Hailee Steinfeld kelti életre. A két főszereplő mellett feltűnik még a Gossip Girlös Ed Westwick Tybalt szerepében,  Damian Lewis Lord Capuletként, Stellan Skarsgård Verona hercegeként,  Natascha McElhone Lady Capuletként,  Christian Cooke Mercutióként, Tomas Arana Lord Montague-ként és  Laura Morante Lady Montague-ként.

A rendezői székben Carlo Carlei foglalt helyet, a forgatókönyv pedig Shakespeare művén alapul, emellett pedig Julian Fellowes kezének munkáját dicséri. A romantikus dráma története a már megszokott kerékvágásban fog zajlani, hiszen a két ellenséges családból származó fiatal szerelembe esik, ami miatt újra kiéleződik a harc, ám a szerelem végül tragédiába torkollik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek