Starity

Avril Lavigne: „Ezúttal jól csinálom”

2013. április 13. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már hónapok óta köztudott tény, miszerint Avril Lavigne-t eljegyezte barátja, a Nickelback éléről ismert Chad Kroeger. Most azonban lássunk némi háttérinformációt az esküvővel kapcsolatban, méghozzá egyenesen a szerelmesektől!

hirdetés
Avril Lavigne: „Ezúttal jól csinálom”

Avril Lavigne és Chad Kroeger múlt nyáron kezdtek el randizgatni, majd Chad augusztusban feltette a minden nő számára oly nagy jelentőséggel bíró kérdést, melyre az énekesnő boldogan mondott igent.

„Amikor szemben ülsz valakivel és egy szerelmes dalt énekelsz, akaratlanul is, de az érzésekre gondolsz közben – kezdte magyarázni kapcsolatuk alapjait Chad Ryan Seacrest műsorában április 9-én. – És egyszer csak azt veszed észre, hogy teljesen kivirultál és már tudod is, mi a következő lépés… szóval ekkor kezdtünk el randizgatni.”

„A következő nap Chad azt mondta nekem, hogy: »ugye, tudod, hogy el foglak venni feleségül?«” – folytatta a szőkeség kettejük történetének a meséjét. A szerelmesek az eljegyzéskor csupán egy hónapja voltak együtt, azonban elhatározásuk – miszerint összekötik az életüket – sziklaszilárdnak bizonyult. „Emlékszem, legelőször a stúdióban találkoztunk, és nagyon izgatott voltam, hogy vele dolgozhatok, hiszen ő is zenész – elevenítette fel Lavigne az első találkozást. – Szóval ezt követően írtunk egy csokorra való dalt, jó barátok lettünk, most pedig már életünk nagy napjára készülünk.”

Azonban nemcsak kapcsolatukról beszéltek a médiában mostanában, hanem néhány fontos információt is megosztottak a közelgő nagy nappal kapcsolatosan. „Kis esküvőt szeretnénk néhány közeli baráttal és rokonnal. Csendes esküvő lesz, az egész egy témára épül majd, de Chad még nem is tud mindent” – árulta el titokzatosan a szépséges énekesnő. A menyegző pontos időpontjáról még semmit nem lehet tudni, de ezúttal Avril biztosan nem enged paparazzókat élete nagy napjára.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek