Starity

Mischa Barton és Amy Winehouse összekaptak

2010. augusztus 08. 02:02   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mischa Barton segítőkészségéből verekedés lett, amikor a már részeg Amy Winehouse nem hagyta, hogy a színésznő kivegye kezéből a vodkát.

hirdetés
Mischa Barton és Amy Winehouse összekaptak

Amy Winehouse és Mischa Barton a héten egy londoni klubban futottak össze. A színésznő azért tért vissza Londonba, hogy közelebb legyen új barátjához, DJ Ali Love-hoz. Nem is volt semmi probléma,  ameddig össze nem találkozott az énekesnővel, aki éppen meg szerette volna ölelni őt, de Mischa a baráti gesztust kihasználva megpróbálta kivenni a vodkával teli poharat a részeg énekesnő kezéből. A Narancsvidék egykori sztárja nemrég hagyott fel az itallal, és barátnőjét is megpróbálta jó útra terelni, de segítő szándéka csúnya verekedésbe fulladt. 

Egy szemtanú így nyilatkozott: „Mischa egész este nem ivott, tonikot rendelt citrommal, és azt mondta, ez olyan, mintha alkoholt inna. Amy néhány barátjával volt bent, és sorra rendelte a vodkákat.” A szemtanú szerint a problémák akkor kezdődtek, amikor Mischa megpróbálta elvenni a már este 8 órakor részeg énekesnő kezéből a vodkát. Több szemtanú is úgy nyilatkozott, hogy a segítő szándék sikítozós-hajtépős verekedésbe torkollt. 

Az eset Amy 16-órás alkoholizálása alatt történt, melyet egyik barátjával közösen vittek véghez, miután az énekesnő ismét összekapott párjával, Reg Traviss filmproducerrel. A maratoni piálás alkalmával Amy több étteremben és pubban is megfordult, és mindenhol sorra rendelte a rövid italokat, a pezsgőket és koktélokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek