Starity

Geri Halliwell feldühítette a rajongóit

2013. április 14. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Spice Girls egykori énekesnője nagyon megbánta, hogy a rajongók nyomására kitörölte a Margaret Thatcher halálakor írt tweetjét.

hirdetés
Geri Halliwell feldühítette a rajongóit

Már mindannyiunkkal megtörtént: írtunk valamit a Twitteren, feldühítettünk vele valakit, és pánikrohamunkban kitöröltük az üzenetet. Szegény hirtelenkedő Geri Halliwell ismét nagy támadás célpontja lett a közösségi oldalon.

Margaret Thatcher, egykori brit miniszterelnök halálának hírére ezt posztolta: „Margaret Thatcherre gondolok, a mi első igazi hölgyünkre, a Girl Power (női hatalom) megtestesítőjére, egy fűszeres lányára, aki megtanította nekem, hogy bármi megtörténhet…puszi”.

Több száz rajongó öntötte Gerire a dühét, tiszteletlennek nevezve őt, egyúttal a Thatcher-ellenesektől is megkapta a magáét, mire az énekesnő kitörölte a tweetjét. Erre gerinctelenséggel vádolták. Néhány nappal később a blogjában írt egy vallomást a gyávaságáról.

„Amikor félek, az ösztönös reakcióm a menekülés és az elbújás” – árulta el. Ezután hozzátette, hogy hétéves volt, amikor az édesapja mesélt neki az első brit női miniszterelnökről, aki a semmiből küzdötte fel magát a csúcsra és hogy ez a történet őt teljesen lenyűgözte. Ennek a rajongásnak korábban is hangot adott a nyilvánosság előtt, de az emberek dühét az a bizonyos áprilisi tweet szította fel.

Geri hosszú sorokon át vitatta meg önmagával, hogy kétségbe esett a heves reakciók láttán és ezért folyamodott a törléshez, amit azóta is nagyon bán. Végül ismét elmondta, mennyire csodálja Thatcher asszonyt, akit élete során sokszor támadtak a véleménye miatt és mégis kitartott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek