Starity

Michael Jackson lánya beszólt Biebernek

2013. április 15. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elhunyt énekes lánya szerint Justin felelőtlen, ráadásul többen is támadják az Anne Frankról írt üzenete miatt.

hirdetés
Michael Jackson lánya beszólt Biebernek

A 15 éves lány az Event magazinnal osztotta meg véleményét, szerinte Justin nincs jó hatással a rajongóira és változtatnia kellene a viselkedésén: „A fiatal Twitter-felhasználók vagdossák magukat és önbántalmazásba kezdenek, hogy Justin figyeljen rájuk.”

Paris Jackson szerint alaposan megbánják majd a rajongók tettüket: „Képzeljétek el, hogy ezek a kislányok felnőnek, gyermekeik vannak, akik megkérdezik tőlük: »Anya, hol szerezted ezeket a hegeket?« És mit fognak felelni? »Ó, amikor 12 éves voltam, a kedvenc énekesem füvezett, ezért sanyargattam magam...« Nagy felelőtlenség, hogy idáig fajulnak a dolgok.”

Ráadásul a Boyfriend énekese teljesen felbolygatta a publikumot a napokban, ugyanis meglátogatta az amszterdami Anne Frank múzeumot, ahol különös üzenetet hagyott. (Anne Frank egy fiatal kislány volt, aki a második világháború alatt írt naplóbejegyzéseivel vált világhírűvé – beszámolói a holokauszt és a nácizmus szörnyűségeit mutatják be.)

Az énekes a vendégkönyvben hagyott kommentet, amely igencsak kiverte másoknál a biztosítékot – az emberek szerint nem illő azt nyilatkozni, hogy Anne is rajongója lenne, ha ma is élne. „Igazán inspiráló volt itt lenni. Anne remek lány volt, remélhetőleg ő is belieber lenne.”

Üzenetét a múzeum publikálta a Facebook-oldalukon keresztül, azóta is negatív kommentekkel támadják Biebert, sokak szerint ezt az inspiráló pillanatot is kihasználta, hogy magára terelhesse a szót. Szóvivője megvédte az énekest, amikor a BBC News számára nyilatkozott nemrég: „19 éves, őrült életet él, és nem rosszat akart.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek