Starity

Csövesnek hitték Macaulay Culkint

2013. április 15. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Reszkessetek, betörők! Kevin McCallistere az utcasarkon álldogálva dohányzott szakadt, foltos ruhákban – hamarabb tűnt hajléktalannak, mint egykori hollywoodi sztárnak.

hirdetés
Csövesnek hitték Macaulay Culkint

Macaulay-nek nem kell félnie attól, hogy lesifotósok százai várják minden utcán. A sztár a hétvége folyamán Londonban járt, ahol barátait látogatta meg, ám hamarabb nézték ki belőle, hogy kéregető csöves, mintsem egykori gyerekszínész.

Mac egy utcasarkon dohányzott feketére festett körmökkel, kissé szakadt öltözékben, és az egyik újságírást tanuló diák, Marley Spindley fel sem ismerte. „Azt hittem, egy hajléktalan áll ott a sarkon, pénzt kérve az emberektől. Beszélgettünk egy kicsit, és feltűnt, hogy az akcentusa amerikai. Akkor kérdeztük meg, hogy ő tényleg Macaulay Culkin-e. Még akkor sem győzött meg, mikor bemutatkozott.”

Jó barátja, Drew, aki egy képet is készített kettejükről, hozzátette: „Meg sem mondanád, hogy ugyanarról az emberről van szó, aki a filmben szerepelt. Öt percig beszéltünk, de nagyon halk volt, be volt szívva.”

A színészt néhány hónappal ezelőtt szállították kórházba, miután végezni próbált magával, életszínvonala egyre lejjebb süllyedt, mióta 2010-ben szakított Mila Kunisszal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek