Starity

Selena Gomez a szomszédba látogat

2013. április 16. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez ma jelentette be hivatalos turnéjának részleteit, a dátumai között szerepel a szomszédországunk fővárosa, Bécs is.

hirdetés
Selena Gomez a szomszédba látogat

Selena Gomez idei éve egyértelműen a zenéről fog szólni, közelgő albuma bármelyik héten megjelenhet – hiszen egyelőre Selena nem osztotta meg a pontos dátumot – ráadásul debütáló dala, a Come & Get It óriási sikereket ért el, pedig alig több mint egy hete jelent meg.

Ma reggel pedig Ryan Seacrestnél tette meg a nagy bejelentést – 2013 őszétől megkezdi világ körüli turnéját. A turné a Stars Dance nevet viseli, amelyen keresztül az énekesnő bejárhatja először Kanadát, Európát és az Egyesült Államokat is.

„Nagyon izgatott vagyok! Ez egy sokkal nagyobb show lesz, mint amit előtte valaha is csináltam. Rengeteget táncoltam, hogy több elem legyen a turnéban, mint ami eddig volt. Azt szeretném, hogy az emberek jól érezzék magukat” – nyilatkozta Selena Ryan reggeli rádióműsorában.

Egyelőre 2013. augusztus 14-étől november 27-éig vannak bejelentve a hivatalos dátumok, de ami jó hírként szolgál nekünk, az minden bizonnyal Selena bécsi koncertje, amire szeptember 17-én kerül sor a Stadthalle arénában, így annak, aki szeretné élőben megcsodálni a gyönyörű énekesnőt, most lehetősége nyílik rá. A jegyeket április 20-ától kezdik árusítani.


A Stars Dance turné promóciós képe

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek