Starity

Rihanna újabb koncertet mondott le

2013. április 16. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű barbadosi énekesnő állítólag betegeskedése miatt mondta le a Diamonds turné egyik fellépését.

hirdetés
Rihanna újabb koncertet mondott le

Rihanna újabb koncertet mondott le a Diamonds címre keresztelt világ körüli turnéján – a Live Nation koncertszervező cég közleménye szerint az énekesnő megbetegedése áll a háttérben. Rihanna nem említette az esetet sem a Twitteren, sem az Instagramon – csupán a bostoni robbantás áldozatainak fejezte ki részvétét.

„Szívfájdító. Imádkozzunk Bostonért” – írta, majd egy születésnapi üdvözletet is bepötyögött a öccsének, Rajadnak: „Boldog születésnapot életem szerelmének.”

Nem ez az első alkalom, hogy Rihanna elhalasztott egy koncertet – az első lemondott fellépésekre Bostonban és Baltimore-ban került sor, ahol az énekesnő képtelen volt színpadra állni a megfázása és torokgyulladása miatt.

A hírek szerint a turné kedden folytatódik Dallasban. A rajongók pedig annak is örülhetnek, hogy május 5-én megnézhetik Rihanna legutóbbi dokumentumfilmjét, a Rihanna 777-t a Fox csatornán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek