Starity

Honey nem szállt el a sikertől

2013. április 16. 14:02   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Honey nemrégiben a hivatalos oldalán osztott meg részleteket új dalairól, de még mindig ugyanaz a lány, akit karrierje kezdetén megismerhettünk.

hirdetés
Honey nem szállt el a sikertől

„Sziasztok kedveseim! Annak ellenére, hogy szülővárosomban, Varsóban pihenek, az nem azt jelenti, hogy szünetel a munka. Különösen most nem, hogy készülök az új videóra és az új albumomra. Többször hallgatom az új lemezem dalait, újra és újra megbizonyosodom arról, hogy minden rendben van. Nagyon büszke vagyok erre a munkámra. Olyan dalok kerültek kiválasztásra, amelyek egy-egy történetet mesélnek el az életemből. Még most is, hogy már vagy a századik alkalommal hallgatom a dalaimat, könnyek szöknek a szememből” – kezdte a mondanivalóját az énekesnő.

Majd arról beszél, hogy mennyire megváltozott az élete: „Az életem nagyon megváltozott. Nagyon hálás vagyok, úgy érzem, áldott vagyok. 100%-osan én vagyok, nem tagadom meg az identitásomat.”

Sőt az énekesnő alaposan részt is vesz a lemeze és dalainak munkálataiban: „Én írom a dalaimat, része vagyok annak a folyamatnak, mely kitalálja, hogy milyen legyen a zene, a forgatókönyv, a külsőm, itt például a fotózásokra gondolok. Meg vagyok győződve arról, hogy a kemény munka kifizetődő. Tudom, hogy soha nem ülhetek a babérjaimon, mindig magasabbra és magasabbra kell lépnem.”

És mik a tervei a jövőre nézve? Már aláírt egy szerződést Svédországgal, jelenleg pedig Romániával tárgyal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek