Starity

Ryan Gosling bankot rabolna

2013. április 17. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tetovált rosszfiú képe nemcsak a filmjeiben jelenik meg, de álmaiban is. A színész bevallotta, mindig is arról álmodozott, hogy egyszer bankot rabol, csak egyszerűen túl gyáva megtenni.

hirdetés
Ryan Gosling bankot rabolna

„Mindig van ez a fantáziakép, ami beúszik az elmémbe... hogy bankot rabolok. Félek a börtöntől, szóval sosem fogom megtenni. Megtenném, ha nem kerülnék dutyiba” – vallotta be Gosling legutóbbi interjújában.

Elmondása szerint nagyon örül, hogy a Place Beyond the Pines-beli karaktere megtapasztalhatta ezt a világot. „A bankrablásos jeleneteket csak egyszer vettük fel, szóval igyekeztem minél közelebb kerülni ehhez a világhoz, hogy átélhessem, milyen ez. De most már kiverem a fejemből, félek a börtöntől” – fűzte hozzá nevetve.

A 32 éves színésznek egy dolog azonban nem volt ínyére a film során: az arctetoválása: „Nem tudom, milyen jelentőséggel bírnak a tetoválások, amiket a filmekben viselek, részei a karakternek, így jobban megérthetik őt a nézők, de az egész filmben egy tetoválással kellett mászkálnom az arcomon, ezt nagyon bántam. Szégyenletes volt, tükörbe sem mertem nézni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek