Starity

Selena Gomez odavan Brad Pittért

2013. április 17. 18:06   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena elmondása szerint Brad Pitt nagyon jól néz ki, sőt, találkozásuk után az asztal alá bújt izgatottságában.

hirdetés
Selena Gomez odavan Brad Pittért
Fotó: Kevork Djansezian/Getty Images

Selena Gomez neve bizonyára mindenkinek ismerősen cseng, hiszen nem kis hírnévre tett szert az elmúlt években. Rengeteg híres emberrel találkozott már, mégis Brad Pitt látványa annyira lesokkolta, hogy az asztal alatt kellett lenyugtatnia magát.

A két sztár az MTV Movie Awards során találkozott. Ellen DeGeneres nem sokkal később kifaggatta az énekesnőt érzéseiről, és a lány nem tagadta, élvezte a színész figyelmét. „Az öltözőmben voltam, és kopogtattak az ajtómon, azt mondták, hogy Brad Pitt be szeretne jönni, én természetesen igent mondtam. Próbáltam elfojtani az izgatottságomat, és játszani a kiegyensúlyozott lányt. Amint távozott a szobából, én siettem az asztalhoz és két percre alábújtam, s próbáltam fel dolgozni a történteket.”

Ellen szokásához híven nem tudta megállni, hogy ne kérdezzen rá Justinra, de Selena boldogságát ez sem zavarta – úgy tűnik, a színésznő már végleg túltett a Baby énekesén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek