Starity

Íme, Miley Cyrus és Will.I.Am duettje

2013. április 17. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pop koronázatlan hercegnője után Will.I.Am (az ex-Disney-hercegnő) Miley Cyrusszal dolgozott együtt, közös daluk a Fall Down címet kapta.

hirdetés
Íme, Miley Cyrus és Will.I.Am duettje

A várakozásnak vége! Miley Cyrus újabb dalt tett közzé, bár ez sem az ő albumán lesz elérhető – talán szerencséjére, hiszen rendesen megosztotta a közönséget, csakúgy, mint Will.I.Am előző dala, a Scream & Shout.

Az E! online minden kritika ellenére a Fall Downt szexinek, erőteljesnek és klubhimnuszként emlegette, amely 2013 nyarának egyik legnagyobb slágere lehet. Miley Cyrus azonban, úgy néz ki, nemcsak a hajától, hanem minden erkölcsétől megvált, hiszen a dalszöveg elég sokatmondó: „Srác, lehetnél a nyalókám, engedd meg, hogy megnyaljalak” – kezdi Miley, majd kedvesebben hozzáteszi: „Felszedtél, mikor elbuktam”.

Cyrus kisasszony reméli, hogy a dal bekerül az iTunes Top 10 listájába, amely eddig elmaradt – bár a Scream & Shout esetéből kiindulva, tudjuk, hogy ami késik, nem múlik.

Will.I.Am egyébként eléggé biztosra ment új albumával kapcsolatban: 18-ból 11 szám duett, és olyan előadók mondtak neki igent, mint Eva Simons, Chris Brown, Justin Bieber és Nicole Scherzinger.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek