Starity

Beyoncé kislánya elnök lesz

2013. április 17. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az R&B-énekesnő kislánya, Blue Ivy még alig múlt el egyéves, édesanyja azonban minden nap elmondja neki, hogy egy napon még elnök lehet belőle.

hirdetés
Beyoncé kislánya elnök lesz

Beyoncé nemrég mesélt a Gucci Chime for Change (A változás harangszója) elnevezésű jótékonysági gáláján újkeletű motiváló tevékenységéről, miszerint nap mint nap azzal inspirálja kislányát, hogy egy napon elnök lehet belőle.

A Gucci új motiváló videójában olyan nagy sztárok működtek közre Beyoncé mellett, mint Blake Lively, Halle Berry, John Legend és még sokan mások.

„Minden nap elmondom neki (Blue Ivynak), hogy »tudod, hogy lehet belőled elnök, tudod, hogy ez lehetséges.« És tudom, hogy fogalma sincs még, hogy miért mondom neki mindezt, hiszen még csak egyéves, de tudom, hogy lehet belőle elnök egyszer” – lelkendezett a büszke anyuka.

A Gucci jótékonysági rendezvényének célja az, hogy népszerűsítse a hölgyek körében az oktatást, az egészségügyet és az igazságszolgáltatást, és tevékenyen vegyenek részt ezek munkájában a férfiakkal karöltve.

„A legerősebb dolog, amit egy nő birtokolhat, az a saját oktatása!” – hallhatjuk Zoe Saldana motiváló szavait a videó szerves részeként.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek