Starity

Amanda Bynes lenyírta a haját

2013. április 17. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori Nickelodeon-sztár, Amanda Bynes egyre inkább az őrület jeleit mutatja, szerettei és rajongói legnagyobb rémületére.

hirdetés
Amanda Bynes lenyírta a haját

Jogosan merült fel a kérdés a médiában, hogy milyen jövő várhat az egykori sztárra ilyen életmód és viselkedés mellett. Vagy Rita Ora után ezúttal éppen a pophercegnőre, Britney Spearsre szeretne „hajazni”?

Köztudott, hogy Britney néhány évvel ezelőtt egy gyenge pillanatában kopaszra borotváltatta fejét, azonban az énekesnő igyekezett mihamarabb talpra állni és összeszedni magát őrült tetteit követően. Vajon ugyanez várható a korábban gyönyörű és tehetséges színésznőre, Amandára is?

„Le kellett borotválnom a hajam, mivel szörnyen roncsolódott állapotban volt. A lesifotóim pár évig nem fognak tetszeni” – írta Amanda az E! Online-nak címzett üzenetében, ezt követően jöttek rá a szemfüles rajongók, hogy a napokban róla készült képeken póthajat visel.

Manapság sokkal inkább botrányos viselkedése miatt kerül a magazinok címlapjaira, mint tehetségének köszönhetően, és jóakaraói kételkednek elméjének épségében, míg mások szerint börtönben lenne a lány helye. Mindenesetre épp itt lenne az ideje, hogy a bájos színésznő segítséget kérjen, hiszen ha így folytatja tovább, egyenesen ível pályája a társasági Szibéria felé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek