Starity

A Jóbarátok nem jönnek össze többé

2013. április 17. 21:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gyakran felütötte a fejét a pletyka, hogy visszatér a népszerű amerikai sorozat, ám a Friends egyik megalkotója ezt most megcáfolta.

hirdetés
A Jóbarátok nem jönnek össze többé

A Jóbarátok a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb amerikai sorozata volt, és ma is rengeteg rajongóval rendelkezik szerte a világban. A hat címszereplő színész karrierjének hatalmas lökést adott a tíz évadot megélt széria, mellettük pedig számtalan híres színész, színésznő, sőt, énekes és modell is vállalt epizódszerepet – például Bruce Willis, Elle Macpherson, Jean Claude Van Damme, Isabella Rossellini és Chris Isaak.

Miután 2004-ben bemutatták az utolsó részt, a rajongók soha nem adták fel a reményt, hogy a legendás stáb valaha még összeáll. Nemrégiben egy Photoshoppal készített poszter is napvilágot látott, amely azt reklámozta, hogy 2014 hálaadásakor egy Jóbarátok-film kerül a mozikba.

Most azonban az egyik alkotó, Marta Kauffman bejelentette, hogy semmi esély arra, hogy a hat jó barát kalandjai akár egy sorozat, akár egy film formájában valaha is folytatódjanak. Kauffman így nyilatkozott: „A Jóbarátok arról az időszakról szólt, amikor a családot a barátok jelentik, de amint meglesz az igazi családod, akkor többé már nincs szükséged a barátokra.”

Elmondása szerint már mindegyik karakternek saját családja van, így Ross, Rachel, Phoebe, Monica, Joey és Chandler számára már nem jut idő a kávéházi beszélgetésekre. A Warner Bros. is cáfolta a híreszteléseket, hogy egy Friends-mozifilm lenne készülőben.

Ennek ellenére Matt LeBlanc és Lisa Kudrow hamarosan együtt forgat, ugyanis a Joey-t alakító színész vendégszerepet vállalt a Web Therapy című szériában – melyben több „jóbarát” is feltűnt már.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek