Starity

Justin Bieber találkozott hasonmásával

2013. április 18. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robin Verrecas egy átlagos belgiumi diák, aki ugyanúgy éli a mindennapjait, mint mi – annyi különbséggel, hogy ő nyugodt szívvel kiadhatná magát a világ egyik legnépszerűbb tinijének, Justin Biebernek.

hirdetés
Justin Bieber találkozott hasonmásával

Már lassan egy éve, hogy a média felfigyelt egy belgiumi 18 éves kamaszfiúra, Robin Verrecasra. És mégis miért keltette fel a sajtó és a rajongók figyelmét? Nos, Robin kísértetiesen hasonlít a kanadai tiniszenzációra, Justin Bieberre.

Robin népszerűsége Bieber januári drogbotrányától kezdett el egyre nőni és nőni, rengetegen feltételezték azt, hogy a képeken ő látható Justin helyett. De a fiú tagadta az ügyet, sőt később Biebs be is ismerte, hogy nagyot hibázott.

Azóta Robint több mint százezren követik a Twitteren és az Instagramon egyaránt, így amikor megosztotta a nagyvilággal, hogy április 10-én találkozni fog Justinnal az antwerpeni Meet & Greeten, mindenki izgatottan várta a nagy napot. A kép pedig magáért beszél. Hihetetlen, de olyan, mintha két Biebert látnánk, azért azt eláruljuk, a magasabb fiú Robin Verrecas.

Természetesen a Belieberek elkezdték támadni Robint, hogy ő is csak egy újabb „wannabe”, aki egy csöppet sem hasonlít az énekesre, ugyanakkor olyan aranyos üzenetek is érkeztek Robin üzenőfalára a rajongóktól, mint „Ha esetleg nem jönne össze a dolog Justinnal, én beérem Robinnal is. Haha.”

Bár a rengeteg támadás ellenére is Robin majdnem olyan kelendő volt az antwerpi találkozón, mint maga az énekes. Egy rajongó által készített videóban jól látszik, hogy minden egyes lány odament Robinhoz és egy közös képet készített vele. A Belieberek másnap a Twitteren viccelődtek is. „Ez most akkor Justin vagy Robin Meet & Greetje is volt igazából?” Az ominózus videót pedig itt lehet megtekinteni.

Nos, ti mit gondoltok? Melyik tábort erősítitek, akik szerint hasonlítanak vagy akik azt mondják, hogy Robin csak hírnévre vágyik?

Fent: Justin és Robin közös képe
Lent: a két fiú közti hasonlóságok kimutatása

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek