Starity

Újra megrendezik a Magyar Tolerancia Gálát

2013. április 19. 14:02   |   Szerző: drpappjudit

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2013. szeptember 22-én harmadszorra is kiosszák az ország legtoleránsabb embereinek az elismeréseket.

hirdetés
Újra megrendezik a Magyar Tolerancia Gálát

A sikerre való tekintettel, ami a 2011-es Tolerancia Díjátadót övezte, máris megkezdődtek a tervek a következőt illetően. A III. Magyar Tolerancia Díjátadó Gála műsorvezetői Rácz Kati, Peller Anna énekesnők, valamint Terry Black és Schmuck Andor lesznek, a házisszony szerepét Amanda Elstak – az Összefogás a Toleranciáért Alapitvány elnöke – látja el.

A 2013-as jótékonysági esemény egy budapesti belvárosi étterem különtermében lesz megrendezve. A díjazottakról szavazás útján lehet majd dönteni, ahogy eddig is; a honlap pedig 2013. július 1-jétől lesz elérhető a világhálón, ahol 18 kategória jelöltjei lesznek majd megnevezve.

A Magyar Tolerancia Díj célja kitüntetni a hazai élet civil és ismert embereit toleranciájukért, valamint a kisebbségek, a másság támogatásáért, elfogadásáért. A fellépők között megtalálhatjuk minden évben Peller Annát, Tóth Verát, Rácz Katit, Sárközi Anitát, Rigó Mónikát, Schaffler Ninát, Bányoczky Nórát, Terry Blacket, Janza Katát, Harangozó Terit, Koós Jánost, Szecsődi Karcsit, a Mask együttest és még sok más hírességet, akik egyetértésüket fejezték ki jelenlétükkel az ünnepség fontossága iránt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek