Starity

Több milliót kell fizetnie Alekosznak

2013. április 18. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A VV-sztár elbukta a bírósági pert: több mint hétmillió forintot kell fizetnie az RTL Klubnak, és elveszíti a húszmillió forintos nyereménylakását is.

hirdetés
Több milliót kell fizetnie Alekosznak
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Több mint egy éve írtunk arról, hogy Alekosz mindent elveszíthet, az RTL Klub ugyanis beperelte szerződésszegésért, amiért a TV2-höz szegődött. Ugyan figyelmeztették, hogy nyereményével játszik, a sztárt nem hatotta meg: beköltözött az ÖsszeEsküvők rezidenciájába.

Ma zajlott le a bírósági tárgyalás, a Bors információi szerint pedig az a legkevesebb, hogy elveszik otthonát, még perkálnia kell – és nem is keveset. Hat hónapnyi fizetést, az ügyvédi díjakat és a perköltséget is neki kell állnia, így durván nyolcmillió forinttal lesz kevesebb.

A fellebbezésről egyelőre nem döntöttek, a csatorna így is 35 milliót szeretett volna kivasalni az egykori valóságshow-sztárból, mivel a lakás ehhez képest csak húszmilliót ér.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek