Starity

Lady Gaga befolyásosabb, mint az amerikai elnök

2013. április 18. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gaga lett az elmúlt tíz év legbefolyásosabb celebje, őt egyetlen ember, egy burmai politikus előzi meg.

hirdetés
Lady Gaga befolyásosabb, mint az amerikai elnök

A TIME magazin minden évben több listát készít, ezúttal azok névsorát állították össze, akik az elmúlt tíz évben a legnagyobb befolyással bírtak az emberek iránt. Lady Gaga végzett a második helyen, ezzel befolyásosabb, mint Barack Obama, Oprah Winfrey, Hillary Clinton, Mark Zuckerberg és J.K. Rowling.

A legbefolyásosabb személyiség Aung San Suu Kyi, egy burmai politikus lett, de találgatásra ad okot, hogyan kerülhetett Gaga az első helyre, hiszen nem 2003 óta aktív a zeneiparban. Karrierje kezdete óta viszont 52 millió amerikai dollárral, öt Grammyvel, több mint 35 millió Twitter-követővel és a legtöbbet kaszáló turné címével lett gazdagabb.

Nyilván az is közrejátszott az eredmény kialakulásában, hogy a lédi saját alapítványt hozott létre – a Born This Wayt – a kirekesztett iskolások és fiatalok tiszteletére. Kyi Burma szabadságáért az elmúlt huszonegy évben harcolt, házi őrizetbe is helyezték, ennek ellenére nem vált kevésbé befolyásossá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek