Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. április 19. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Carey Mulligan kígyóbűvölő lett, Jennifer Aniston Olaszországba költözne, Kim Kardashiannak pedig az agyára mentek a hormonok. Lássuk, mi történt a sztárvilágban!

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Carey Mulligan kígyóbűvölő lett

Ezt állítja legalábbis Tobey Maguire, akit a színésznő annyira elbűvölt A nagy Gatsby forgatása során, hogy úgy érezte magát, mintha egy kígyóbűvölő előtt ülne.

„Magaddal ránt. Meghallod a hangját, és wow. Mint amikor egy régi rajzfilmet nézel, ahol a kígyóbűvölő zenélni kezd, a kígyó szemei pedig golyóznak. Három vagy négy szót mondott Carey, máris elbűvölt.”

*

Anna Friel curryvel gyógyul

Anna currylevelekből készült teát iszik. Miután rájött, az őszülő hajszálak őt sem kímélik, eldöntötte, állandó festés helyett inkább a természethez fordul.

„Azt olvastam, hogy a curry segít megőrizni a hajszíned, szóval leforrázom őket és teaként iszom.” Ezenkívül napi tizenkét csésze regeneráló löttyöt fogyaszt, amelytől bőre szinte megújul. „Mindig a természetesség híve voltam, nem vásárolok bolti termékeket.”

*

Kim Kardashian utálja a terhességet, a szőrösödéstől fél

A realitysztárnak nem az az egyetlen gondja, hogy sokat eszik terhessége alatt, azt sokkal jobban bánja, hogy úgy szőrösödik, mint egy gorilla.

A 32 éves a hormonoknak köszönhetően éjjel-nappal gyantáztat – írja a TMZ –, mivel nem bírja elviselni a szőrszálak látványát. „Amerikai vagyok, még szép, hogy a lézeres szőreltávolítás megszállottja vagyok!”

*

Jennifer Aniston Olaszországba költözne

A 44 éves színésznő ragaszkodik ahhoz, hogy sosem adja fel a karrierjét, de Nick Wattnak arról viccelt, hogy szakállat növeszt és elhízik.

„Költözzünk csak Franciaországba vagy Olaszországba, nyissunk egy régiségboltot. Együnk tésztát és hízzunk el! Ez nagyon jól hangzik.”

*

Egy hónapon belül meghal Jennifer Garner édesapja?

James Garnernek mindössze hetei vannak hátra – kaptuk a hírt a National Enquirertől. A színész újabb agyvérzést szenvedett, nem sokkal 85. születésnapja után.

A brentwoodi lapoknak nyilatkozott forrás szerint állapota egyre rosszabb, felesége és családja mindent megtesznek annak érdekében, hogy a legkényelmesebb ellátást kapja a kórházban – viszont szeretnék, ha utolsó napjait otthon töltené.

„Tovább bírta, mint azt számították, de nagyon beteg, a barátok már attól tartanak, hogy két hétnél tovább nem tudja kijátszani a halált.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek