Starity

Első lemezén dolgozik Cara Delevingne

2013. április 19. 10:10   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves angol modell a kifutón már bizonyított, hiszen a fél világ a lábai előtt hever, azonban most egy teljesen új területen szeretné megmutatni magát, mégpedig a zenében, ugyanis készül első saját albuma.

hirdetés
Első lemezén dolgozik Cara Delevingne

Tény, hogy a 21 éves modell, Cara Delevingne eléggé megosztja az embereket, de egy biztos: a lány rövid idő alatt hatalmas karriert futott be, szinte a semmiből tűnt elő és mára már a legnagyobb világmárkák arcaként tündököl.

Cara a kifutók után most egy teljesen új dologban próbálja ki magát, ugyanis énekesi babérokra tör, mégpedig legjobb barátnője, Rita Ora segítségével, ugyanis a hírek szerint készül a lány debütáló lemeze.

„Cara énekhangja sokkal jobb, mint azt bárki gondolná. Már ebben a hónapban elkezdtek dolgozni Los Angelesben és már pár dalt fel is vettek Ritával. Az első kislemez már készen van, azt fontolgatja, hogy hamarosan megjelenteti az interneten. Szerencsés, hogy a baráti társaságából sokan dolgoznak a zeneiparban" – mondta egy forrás a The Sun nevű angol lapnak.

Tehát a modellt most egy tőle teljesen szokatlan szerepben láthatjuk, azt azonban biztosra vehetjük, hogy ezt is sajátos stílusával, bolondosan közelíti meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek