Starity

Selena és Justin újra együtt?

2013. április 20. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kevesebb mint egy hónappal ezelőtt a népszerű énekesnő, Selena Gomez határozottan állította Chelsea Handler műsorában, hogy élvezi a szingliséget; viszont április 18-án Justin Bieber után utazott Norvégiába, hogy láthassa exe koncertjét.

hirdetés
Selena és Justin újra együtt?

A Spring Breakers sztárja röviddel azelőtt szállt le gépéről Oslóban, mielőtt Justin színpadra állt volna a norvég városban. Nem sokkal korábban pedig Biebert látták Selena háza körül legyeskedni... Mi lehet az oka? Újra együtt vannak?

Manapság mindenféle negatív pletykák keringenek a nagyvilágban Justin botrányos életéről, és valljuk be: nem alaptalanul. A 19 éves énekes teljesen megváltozott, mióta 20 éves barátnőjével szakított, rajongói pedig nem győznek aggódni a tinisztár miatt.

„Tudom, ki vagyok és nem hagyom, hogy negatív irányba sodródjak. Alapvetően egy pozitív ember vagyok, és igyekszem ilyen is maradni. Nem vagyok tökéletes, de épp most növök fel, és próbálok minden nap jobb lenni” – vallotta Justin nemrégiben jóakarói megnyugtatásaként.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek